Mikä on PEELING -hoito?

Kemiallinen kuorinta heleyttä ihoa ja hidastaa ikääntymisenmerkkejä kasvoilla. Jos pitäisi valita jokin ykkösjuttu, josta olen innostunut tällä hetkellä ihonhoitotuotteiden maailmassa, niin valitsen ehdottomasti hedelmähapot ja hedelmähappokuorinnat. Happohoidot ja -kuorinnat kuulostavat pelottavammalta kuin mitä ne todellisuudessa ovat ja olen ihan fiiliksissä niiden tehosta.

Kemialliset kuorinnat, toiselta nimeltään happokuorinnat, ovat tehokkaasti ihoa uudistavia ja ulkonäköä parantavia hoitoja. Kuorinnasta on apua monenlaisiin ihon ongelmiin ja tuloksia saadaan nopeasti.
Hoidot ovat oivallisia ikääntymisen merkkien hidastamiseen ja niillä
voidaan heleyttää ja kirkastaa ihoa.


Mitä on kemiallinen kuorinta?

Kemialliset kuorinnat sopivat useimmille ihotyypeille. Kemiallinen kuorinta kohdistuu ihon pintakerrokseen. Iholle aiheutetaan hapolla viiveellä kehittyvä pinnallinen ihoreaktio, jonka vaikutuksesta iho kuoriutuu. Kuorintoja on eritasoisia. Kevyimmät kuorinnat kirkastavat ihoa ja parantavat sen rakennetta ilman erillistä toipumisaikaa. Keskisyvät kuorinnat puolestaan ovat hieman tehokkaampia ja niillä voidaan hoitaa ihossa syvemmällä olevia ongelmia, kuten aknearpia, juonteita sekä pigmenttimuutoksia.

Sarjahoito antaa pitkäkestoisen lopputuloksen

Happokuorintoja suositellaan tehtäväksi kuukauden välein, 3-6 kerran hoitosarjana.Kevyttä kirkastusta saa kasvoihin jo yhdellä hoitokerralla.Sarjahoito on kuitenkin välttämätön, mikäli hoidetaan jotain tiettyä ongelmaa, kuten maksaläiskiä tai aknearpia. Ihon hilseily alkaa useimmiten muutaman päivän päästä kuorinnasta. Hilseilyn aikana ihoa tulee kosteuttaa huolellisesti. Kuorinnan jälkeen kuoriutuvaa ihoa ei saa poistaa mekaanisesti.

- Iho on tärkeä suojata auringolta ainakin noin viikon ajan.

- Herpes estää toimenpiteen suorittamiseen.


Kuorinnat jaotellaan usein niiden syvyyden mukaanpinnallisiin, keskisyviin ja
syviin kuorintoihin. Mitä syvempi kuorinta tehdään sitäsuurempi muutos voidaan
saavuttaa ja myöskin mitä syvempi kuorinta, sitä pidempi palautumistaika ja
voimakkaampi reaktio on odotettavissa. Kuorinnassa käytetään pääasiassa
alfahydroksihappoja (AHA), joita löytyy hedelmistä ja muista luonnollisista lähteistä. Kaikki hapot tasoittavat ihonsävyä, sääntelevät rasvaneritystä ja tasoittavat ihoa
.

Kuorintahoidon suunnittelu tehdään yksilöllisesti.

Runsaasti retinolia sisältävä kemiallinen hoitokokonaisuus, joka kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, silottaa ja madaltaa ryppyjä ja juonteita sekä parantaa ihon kosteudensitomiskykyä.

Glykolihappo on tehokas ennenaikaisia vanhenemisen merkkejähäivyttävä anti-age hoito (erinomainen hoito valovanhentuneen ihon hoitoon!)Hoito parantaa tehokkaasti ihon rakennetta ja kiinteyttä. Glykolihappoa käytetään mm. aknen, hyperpigmentaation, juonteiden, kuivan ihon ja paksuuntuneen,aurinkovaurioituneen ihon hoidossa.

Tehokas ennenaikaisia vanhenemisen merkkejähäivyttävä anti-age hoito (erinomainen hoito valovanhentuneen ihon hoitoon!)Hoito parantaa tehokkaasti ihon rakennetta ja kiinteyttä. Happoa käytetään mm. aknen, hyperpigmentaation, juonteiden, kuivan ihon ja paksuuntuneen,aurinkovaurioituneen ihon hoidossa.

Ferulahappo (kanelihappo) auttaa ihoa suojautumaan UV-säteilyn aiheuttamilta vapaiden radikaalien vaurioilta. Ferulahapolla on antioksidanttinen, tulehduksia estävä ja UV-säteilyltä suojaava vaikutus. Se korjaa UV-säteilyn aiheuttamia pigmenttimuutoksia ja ihovaurioita.