Suolamineraalit

Suolamineraalit

- saadaan maanalaisista suolaesiintymistä
- koostumus on vakio
- ei sisällä mitään epäpuhtaita ainesosia
- sitoo kosteutta ihoon
- luonnon antibakteerinen ainesosa
- rauhoittaa, korjaa
- soveltuu herkälle iholle; atopia, psoriasis, ekseema, rosacea, akne
Therma Vital Toner toimii kuljetinaineena seuraaville aineille, kuten seerumit kosteusvoiteet.

retipalm Therma Vital

Retipalm derma cosmetic ThermaVital -tuotteet ovat valmistettu luonnollisesta suolaliemestä mitä ei voi verrata mineraali suoloihin joita yleensä on tarjolla kemikalioissa ja kylpylöissä. Luonnollinen suolaliemi löytyy esihistoriallisista mineraali rikkaista suola esiintymistä, joissa se on sekoittunut puhtaaseen veteen maapallon ytimen lämmön liuottamana. Retipalm:n luonnollinen suolaliuos tulee n.200 metrin syvyydyestä - maanalaisista vesi esiintymistä.
Tämä suolaliuos sisältää korkeimman mahdollisen luonnossa esiintyvän pitoisuuden mineraaleja ja hivenaineita. Merisuolassa on taas huomattavasti matalempi pitoisuus mineraaleja ja hivenaineita. Myös hajussa ja maussa on huomattava ero. Merisuola altistuu jatkuvasti saasteille niin vedessä kuin sen kuivumisprosessissa. Tämän lisäksi 80% nykyisestä merisuolasta valmistetaan jaloistamoissa missä siihen lisätään alumiini hydroksidia –lainsäädäntö ei vaadi tuottajia ilmoittamaan tätä tuoteselosteessa. Alumiini on kevyt metalli jota käytetään estämään tukoksien syntyminen. Se vahingoittaa hermostoa ja aineenvaihduntaa sekä heikentää keskittymiskykyä.
Vaikka merisuolaa löytyy runsainmäärin on puhdas suolaliuos hyvin harvinaista ja näin ollen hyvinarvokasta. Sen määrittämiseen liittyy tiukkoja sääntöjä ja ohjemääräyksiä:
Suolaliuos täytyy tulla suojellusta maanalaisesta vesi lähteestä. Suolaliuos täytyy olla käsittelemätöntä. Suolaliuoksen koostumus pitää olla oikea.
Suolaliuoksella täytyy olla terapeuttisia vaikutuksia.
Suolaliuos EI saa sisältää mitään terveydelle haitallista.
Retipalm luonnollinen suolaliuos on luonnollinen geogeeninen tuote. Sitä pidetään luonnollisena suoaliuoksena jo terapeuttisiin käyttö tarkoituksiin, jonka ansiosta se on nykyään käytössä suuressa osassa kosmetiikka oppilaitoksia. Retipalm Therma Vital valmistetaan klassisin menetelmin.

Ei sisällä kemiallisia lisäaineita. Luonnollista suolaliuos kiehutetaan useita päiviä jolloin se saavuttaan lopullisen ja uniikin muodon kristalisoiduttuaan. Seuraavaksi kristallit kuivataan sentrifugoimalla, jotta mineraalit ja hivenaineet säilyisivät paremmin. Luonnollisessa suolaliuoksessa on 320 grammaa mineraaleja ja hivenaineita litraa nestettä kohden – kaikki joista ihmiskeho koostuu.