Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset.

Voiko kesällä käyttää retipalm tuotteita tai ottaa retipalm kasvohoitoja?
Kyllä voi. Retipalm tuotteet eivät vahingoita tervettä ihoa lainkaan, näin ovat turvallisia käyttää myös kesällä. Retipalm tuotteiden sisältämät vitamiinit auttavat ihoa taistelemaan vahingollisten UV-säteiden vaikutuksia vastaan. Reseptillä saatavat a-vitamiinivalmisteet voivat edesauttaa ihon palamista, mutta kosmetiikassa käytettävät retinyylipalmitaatti ja retinolialkoholi eivät edistä ihon palamista.

Voiko retipalm tuotteita käyttää tai käydä retipalm kasvohoidoissa raskauden aikana?


Kyllä voi. Retipalm tuotteet eivät sisällä haitallisia aineita, joten ovat turvallisia käyttää. Kosmetiikassa käytettävät retinyylipalmitaatti ja retinolialkoholi eivät imeydy ihokerroksia pidemmälle. Varsinkin, kun kosmetiikka ei saa lainsäädännön mukaan vaikuttaa verenkiertoon. Toki edm. a-vitamiinin muodot vaikuttavat ihokerroksiin, ihosoluihin ja talirauhasiin. Lääkkeissä käytettäviä a-vitamiinijohdannaisia ei saa
käyttää raskauden aikana, ne vahingoittavat sikiötä ja ovat reseptillä saatavia valmisteita.

Minulla on couperoottinen iho ja siinä esiintyy ruusufinniä, voinko käyttää
retipalm tuotteita tai käydä retipalm kasvohoidoissa?
Kyllä voi. Tuotteiden sisältämät ainesosat auttavat ihoa parantumaan.
retipalm hoitokonaisuudella on tulehdusta poistava vaikutus, ihoa
vahvistava ja korjaava vaikutus ym.
Voiko talvella käyttää retipalm tuotteita tai ottaa retipalm kasvohoitoja?
Kyllä voi. Retipalm tuotteet korjaavat ihon rakennetta ja auttavat suojaamaan viimaa ja pakkasta vastaan. retipalm tuotteet jopa vahvistat ihoa, näin herkkä iho ei vahingoitu esim. pakkasella.


Mitä eroa on Perinteisellä ihonpuhdistuksella ja retipalm - kasvohoidoilla?
Perinteisessä ihonpuhdistuksessa ihon pinta puhdistetaan mekaanisesti komedoraudalla. Retipalm kasvohoidoilla pystytään vaikuttamaan ihoon pintaa syvemmälle. Esim. hoitoaineilla voidaan vaikuttaa talirauhasen toimintaan, kun taas komedoraudalla saadaan jo syntynyt talitukkeuma/ mustapää puristettua pois ihon pinnalta. Useasti suosittellemme asiakkaillemme kumpaakin hoitomuotoa ongelman ratkaisemiseksi.