Retipalm derma cosmetic

Retinoli on ihonhoidon ykkönen

Retinoli ja muut A-vitamiinin johdannaiset ovat tällä hetkellä suosituimpia ihonhoidon tehoaineita ja syystä. Retinoli on yksi harvoista tehoaineista, jonka teho on tieteellisesti todistettu. Jo pitkään on tiedetty, että retinoli tuo helpotusta akneiholle, mutta
nykyään moni käyttää sitä myös ikämuutosten, kuten juonteiden ja pigmenttimuutosten, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Retinolin teho piilee siinä, että imeytyessään ihoon se muuttaa muotoaanretioiinihapoksi, joka pystyy vaikuttamaan ihosoluihin ja niiden
uudistumiseen. Koska ihon oman kollageenin muodostus hidastuu
merkittävästi 30 ikävuoden jälkeen, iho menettää kimmoisuuttaan ja
juonteet voivat näkyä entistä syvempinä.
Retinoli aktivoi erittäin tehokkaasti ihon oman rakennusaineen, kollageenin, syntyä. Tämä osaltaan auttaa madaltamaan näkyviä juonteita.


Retipalm
Medical Spa- kasvohoidot perustuvat A-C- ja E-
vitamiinien imeyttämiseen ja ihosolujen aktivoimiseen glykolihapon ja
ATP:n avulla. Kasvohoitoihin kuuluu biologinen ja halutessasi myös
mekaaninen sekä laitteellinen ihonpuhdistus.

Kasvohoidotovat erittäin tehokkaita ja näkyviä tuloksia saat heti ensimmäisellä hoitokerralla. Korkeat vitamiinipitoisuudet sekä kymmenien vuosien tieteellinen tuotekehitys mahdollistavat tehokkaat tulokset.
Tuloksia hyvin vaativalle iholle esim. atooppinen ihottuma, psoriasis, akne, couperosa, ruusufinni. Tehokkaat hoidot ikääntyvälle iholle, jossa pigmenttimuutoksia, iho on veltostunut ja ryppyinen. Hoidot kaikenikäisille ja erilaisin iho-ongelmiin.
Kasvohoidot ovat Medical Spa- tyyppisiä eli niissä yhdistyy teho ja hemmottelu samanaikaisesti ja hoidot sisältävätkin paljon hierontaa ja ne tehdään solubiologia innovaatiota hyödyntäen. Hoitojen teho perustuu aineiden vaikuttavuuteen pintaa syvemmällä tyvisolukerroksessa asti, vaikuttaen ihon omaan solu-uudistukseen. Vaikuttavat aineet imeytetään ihosoluihin ja talirauhasiin, vaikuttaen ihon toimintaan – säädellen esim. talirauhasen toimintaa tai kuroen veltostunutta ihon tukiverkostoa takaisin yhteen. Couperoottinen iho vahvistuu kun vitamiinit pääsevät tarpeeksi syvälle vahvistamaan verisuonten seinämiä.

Retipalm

- käyttää vain parhaita raaka-aineita, joiden teho on aina tieteellisesti todistettu– valmistetaan Saksassa EU- standardien mukaisesti.
– on yli 20- vuoden tutkimustyön tulos. Tuotteet ovat hyvin
siedettyjä, koska ne eivät sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia.
– teho perustuu mm. korkeisiin A- E- ja C- vitamiinien sekä beetakaroteenin pitoisuuksiin.
– sarjan tuotteilla tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista ihonhoitoa; ammattihoidot ja kotihoitotuotteet

Retipalm ihonhoidon resepti koostuu 3:sta vaiheesta:

1. Ihon puhdistaminen retipalm- puhdistustuotteella. Nämä
eivät riko ihon luonnollista suojakerrosta mutta puhdistavat silti tehokkaasti ihon.

2. Ihon valmistelu hoitotuotteita varten retipalm- kasvovedellä. Kevyet hedelmähapot avaavat ihon vastaanottamaan vitamiinit ja tehoaineet myös kevyesti kuorien ihoa.

NYT IHO ON VALMISTELTU VASTAANOTTAMAAN VITAMIINIT JA TEHOAINEET
3. Ihon ravitseminen ja kosteutus retipalm- hoitovoiteella. Vitamiinit auttavat ihoasi toimimaan paremmin ja näin ihostasi tulee terve ja kaunis!