Kasvohoito

Medical spa -kasvohoido
Kasvohoidot, joissa yhdistyy medikaalinen teho ja hemmotteleva hieronta

Klassinen kasvohoito, joka räätälöidään ihollesi, sinun toiveidesi, sekä ihosi sen hetkisen tilan ja tarpeiden mukaan. Hoidossa käytetään tehokkaan, ihoa monipuolisesti ravitsevan saksalaisen Retipalm derma cosmetic sarjan tuotteita.

Kun tulet kasvohoitoon, saat
kosmetologin tekemän ihoanalyysin - samalla hän suunnittelee sinun
ihollesi sopivan hoidon ja katsoo ihollesi sopivat kotihoito-tuotteet.

Retipalm kasvohoito 60min 69,00

60 minuutin retipalm kasvohoito on tehokas ja hemmotteleva ihonhoito. Kasvohoito sisältää kaksoispuhdistuksen, puhdistavan ja ihoa tasoittavan glykolihappokuorinnan, ihoa voimakkaasti uudistavan Cell Power soluaktivoijan sekä ihon rakennetta korjaavan vitamiinicocktailin, jonka jälkeen ihoa hemmotellaan kasvonaamiolla. Kasvohoidon kruunaa tehohieronta kasvoille. Kasvohoito tehdään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kasvohoidon teho perustuu käytettävien tuotteiden korkeisiin vitamiini- ja antioksidanttipitoisuuksiin, sekä ihosoluja uudistavaan vaikutukseen. Hoitoaineet vaikuttavat välittömästi pintaa syvemmällä, jonka vuoksi vaikutukset ovat silminnähtävät heti hoidon jälkeen. Tämä kasvohoito omaa Detox vaikutuksen, eli poistaa ihosta kuona-aineita. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhdistuneelta ja ravitulta.

Retipalm kasvohoito 75 min 79,00

Anti age 90 min 95,00

Retipalm kasvohoito on tehokas ja hemmotteleva ihonhoito. Kasvohoito sisältää kaksoispuhdistuksen, puhdistavan ja ihoa tasoittavana glykolihappokuorinnan, ihoa voimakkaasti uudistavan Cell Power soluaktivoijan sekä ihon rakennetta korjaavan vitamiinicocktailin, jonka jälkeen ihoa hemmotellaan kasvonaamiolla. Kasvohoidon kruunaa pitkä tehohieronta kasvoille. Kasvohoito tehdään yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kasvohoidon teho perustuu käytettävien tuotteiden korkeisiin vitamiini- ja antioksidanttipitoisuuksiin, sekä ihosoluja uudistavaan vaikutukseen. Hoitoaineet vaikuttavat välittömästi pintaa syvemmällä, jonka vuoksi vaikutukset ovat silminnähtävät heti hoidon jälkeen. Tämä kasvohoito omaa Detox vaikutuksen, eli poistaa kuona- aineita iholta. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhdistuneelta ja ravitulta.

Retipalm kasvohoito 60 min 69,00

Täydellinen kasvohoito miehille .

Vaikka naisen ja miehen ihot ovat solurakenteellisesti hyvin samankaltaisia, ei niitä voida silti hoitaa samalla tavalla. Suurin ero syntyy hormonaalisten tekijöiden erilaisuudesta. Miehen ihossa on runsaasti testosteronia, joka lisää luonnostaan kollageenin määrää. Lisäksi miesten iho on luonnostaan paljon karheampi ja se erittää keskimäärin kaksi kertaa niin voimakkaasti talia kuin naisten iho.

Kasvohoito sisältää kaksoispuhdistuksen, puhdistavan ja ihoa tasoittavan glykolihappokuorinnan, ihoa voimakkaasti uudistavan Cell Power soluaktivoijan sekä ihon rakennetta korjaavan vitamiinicocktailin, jonka jälkeen ihoa hemmotellaan kasvonaamiolla. Kasvohoidon kruunaa pitkä tehohieronta kasvoille. Kasvohoito tehdään yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kasvohoidon teho perustuu käytettävien tuotteiden korkeisiin vitamiini- ja antioksidanttipitoisuuksiin, sekä ihosoluja uudistavaan vaikutukseen.

Retipalm hotojen vaikutuksia:

– Auttaa ihoa itse toimimaan paremmin – kosteuttaa, pehmentää

– kiinteyttää, silottaa

– uudistaa voimakkaasti

– vahvistaa

- vaalentaa pigmenttimuutoksia

– tasapainottaa talituotantoa – rauhoittaa ja korjaa.

Kenelle:

– kaikenikäisille

– naiset ja miehet

– kaikki ihotyypit

– normaalille iholle, joka tarvitsee freesausta

– ikääntyneelle iholle silottamaan juonteita ja kiinteyttämään

– rasvoittuvalle iholle tasapainottamaan talituotantoa sekä hoitamaan ihoa toimimaan paremmin

– pigmenttimuutoksiin, kuten auringon tai aknen aiheuttamiin pigmenttiläiskiin

– ongelmaihon hoitoon ( atopia, psoriasis, akne, couperosa, ruusufinni ) – hyvin herkälle iholle rauhoittamaan, korjaamaan ja vahvistamaan ihoa