Mikroneulaus eli mesoterapi

Hoidossa käytetään vitamiineja, hyaluronihappoa. Se on neulaushoito, joka parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä.

Dermapen mikroneulaushoito elvyttää ja kiinteyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta ja tehoaa ikämuutoksiin. kasvoissa, kaulalla, dekolteella ja kämmenselissä.

Hoito sopii kasvoille, selän, kaulan ja rintakehän alueille, sääriin (selluliittihoito )
käsivarsiin ja kämmenselkiin sekä hiustenlähtöön.

Mikroneulaus on ainutlaatuinen ihoa virkistävä ja nuorentava. Vitamiinipistokset antavat iholle hehkeyttä, supistavat ihohuokosia, vähentävät talineritystä ja kosteuttavat väsynyttä ja kuivaa ihoa. Toimenpide on nopea, turvallinen ja hyvin siedetty.

Kohtisuora Dermapen mikroneulaus ei aiheuta ihoon epätoivottua repivää traumaa ja vaurioita kuten perinteiset mikroneulausrullat tekevät.
Dermapenin kertakäyttöinen mikroneulauspää lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen. Mikroneulauksessa jokaisessa ihoon syntyvässä mikroskooppisessa reiässä käynnistyy biologinen korjausprosessi. Tämän seurauksena neulatulle alueelle kerääntyy kasvutekijöitä, kollageenin tuotanto aktivoituu ja iho alkaa ylikorjaamaan itseään ja kollageenin tuotanto aktivoituu. Ihossa tapahtuu myös immunologinen aktivoituminen, josta syystä hoito usein rauhoittaa häiriönäppyistä ja epäpuhdasta ihoa. Kertakäyttöiset mikroneulauspäät minimoivat tulehduksen riskiä ja portaattomasti säädettävä mikroneulapään pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueellekuten herkät silmän- ja huultenympärysiho.Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, kollageenin muodostus lisääntyy ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Vaikutukset:

– Kiinteyttää ja kohottaa sekä elvyttää ihoa

– Tasoittaa arpia ja akne-arpia

– Silottaa ryppyjä ja juonteita

– Pienentää huokosten kokoa

– Häivyttää raskausarpia

– Silottaa selluliittia


Mesoterapia \ mikroneulaushoidon teho on aina kahdensuuntainen:

1. Sarjapistokset stimuloivat ihoa uudistumaan sisältäpäin.

2. Hoidon vaikuttavat aineet
ratkaisevat välittömästi ihon erityisongelmia, kun aktiiviaineet
pääsevät ihon pinnan läpi juuri sinne, missä niitä eniten tarvitaan.

Mesoterapiassa ihon ylimpiin kerroksiin (epidermis ja dermiksen yläosa) viedään sarjapistoksilla aktiiviaineita, jotka parantavat akneihon kuntoa, tasoittavat pinnallisia virheitä ja arpia, tasoittavat ja kiinteyttävät ihon pintaa,korjaavat ihon värivirheitä ja tasapainottavat akneihon talintuotantoa.

Mesoterapiaa annetaan sarjahoitoina 4-7 kertaa noin viikon välein.Ihon kunnon ja ulkonäön paraneminen näkyy jo muutaman hoidonjälkeen. Parhaiten tuloksen huomaa sarjahoidon päätyttyä. Koska mesoterapia stimuloi ihoa uudistumaan sisältäkäsin, ihon kunnon ja kiinteyden paraneminen jatkuu vielä 6-12 kuukautta sarjahoidon päättymisen jälkeen.

Mesoterapiahoitoja voidaan tehdä ympäri vuoden, myös kesällä.

Mitä pitäisi tietää?

Vasta-aiheet:

- aktiivinen herpes

- akuutissa vaiheessa olevat ihotaudit/ihottumat

Mesoterapia hiusten kasvun edistämiseksi

Kenelle hiuspohjan mikroneulauksesta saattaa olla apua?
Jos sinulla on ohuet ja/tai ohenevat hiuksetKärsit stressin, jonkin sairauden, lääkityksen, iän tai ravitsemuksellisten syiden aiheuttamasta hiustenlähdöstäKärsit nais- tai miestyyppisestä hiustenlähdöstä.
Vielä sananen nais- ja miestyyppisestä hiustenlähdöstä
Mies- ja naistyyppinen kaljuuntuminen ovat perinnöllisiä mieshormonien aiheuttamia hiustenlähdön muotoja, jotka koskevat jopa 50%miehistä ja 30% naisista. Noin 20% miehistä hiustenlähtö alkaa jo 20-vuotiaana ja jopa aikaisemmin. 30-vuotiaana jopa 30% miehistä saattaa kärsiä vaivasta kun naisilla hiustenlähtö usein alkaa vasta kolmekymppisenä. Hiustenlähdön nopeus on täysin yksilöllistä ja vaihtelee henkilöittäin. Hiustenlähtöprosessi saattaa kestää jopa vuosikymmeniä. Mitä nuorempana hiustenlähtö alkaa, sitä nopeampaa se yleensä on.

Perinnöllisen hiustenlähdön aiheuttaja on mieshormoni DHT eli duhydrotestosteroni, jota syntyy kiveksissä, eturauhasessa sekä hiustupessa. DHT voi aiheuttaa ennenaikaista hiustenlähtöä sekä miehil leettä naisille hormonin kehossa aiheuttamien muutosten vuoksi. DHT kutistaa hiustuppea, surkastuttaa hiusta ja lyhentää hiuksen kasvukauden mittaa.
Mikäli hiuspohjan ongelmat ja ennen kaikkea ennenaikainen hiustenlähtö häiritsee, tule kokeilemaan mitä voimme saada mikroneulauksella ja muilla hiuspohjan tehohoidoilla aikaiseksi.

Hiusten mesoterapian avulla voi saavuttaa hyviä tuloksia hiustenlähdön ehkäisemisessä. Se sopii hyvin kaikille, joille aiheuttaa huolta: alkava hiustenlähtöhiusrajan vetäytyminenhiusten harveneminenMesoterapia on hiusten kasvua stimuloiva hoito, jossa ihon keskikerrokseen eli verinahkaan (dermis) ruiskutetaan verenkiertoa stimuloivia ja hiusten kasvua aktivoivia aineita. Se nopeuttaa uusien hiussolujen syntymistä ja auttaa parantamaan niitä ympäröiviä soluja ja kudoksia, mikä taas parantaa hiusten rakennetta ja ulkonäköä.

Mesoterapiahoito sopii sekä miehille että naisille. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että hoito suoritetaan vähintään 10 kertaa aina kerran viikossa 3–4 kuukauden ajan riippuen hiusten ja päänahan kunnosta.
Mesoterapiasta ei valitettavasti saa enää apua, jos hiukset ovat lähteneet täysin.